Judit
3 °C
7 °C

Karsai József rosszul lett

2008.04.07. 15:07
Fél éven belül másodszor lett rosszul az MSZP frakcióülésén Karsai József, Battonya szocialista képviselője. Karsai az MSZP-frakció vasárnapi ülésén követelte a kormányválságért felelősök elszámoltatását.

Karsai József rosszul lett az MSZP vasárnapi frakcióülésén. "Elég határozott álláspontot képviseltem. Rosszul lettem, mellkastájéki szorítást éreztem, de miután leültem, jobban lettem" - mondta a battonyai szocialista képviselő az Indexnek.

Azt nem aklarta kifejteni, hogy mivel hergelte fel ennyire magát. Úgy tudjuk azonban, hogy azt szorgalmazta, meg kell vizsgálni, hogyan lavírozta magát ilyen helyzetbe a szocialista párt, és ki ezért a felelős. Karsai - információink szerint - indulatosan követelte az SZDSZ elszámoltatását az autópály-építésekkel, a Sulinet programmal és a digitális táblák beszerzésével kapcsolatban.

Karsai József tavaly októberben is rosszul lett a szocialisták frakcióülésén. Akkor azon akadt ki, hogy a kormányfő be akarta vezetni a főállású képviselőséget, azaz a parlamenti képviselők nem lehettek volna polgármesterek vagy önkormányzati képviselők. Ez a javaslat azonban azóta sem kapta meg a szükséges többséget.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?