Friderika
12 °C
29 °C

Karsai József rosszul lett

2008.04.07. 15:07
Fél éven belül másodszor lett rosszul az MSZP frakcióülésén Karsai József, Battonya szocialista képviselője. Karsai az MSZP-frakció vasárnapi ülésén követelte a kormányválságért felelősök elszámoltatását.

Karsai József rosszul lett az MSZP vasárnapi frakcióülésén. "Elég határozott álláspontot képviseltem. Rosszul lettem, mellkastájéki szorítást éreztem, de miután leültem, jobban lettem" - mondta a battonyai szocialista képviselő az Indexnek.

Azt nem aklarta kifejteni, hogy mivel hergelte fel ennyire magát. Úgy tudjuk azonban, hogy azt szorgalmazta, meg kell vizsgálni, hogyan lavírozta magát ilyen helyzetbe a szocialista párt, és ki ezért a felelős. Karsai - információink szerint - indulatosan követelte az SZDSZ elszámoltatását az autópály-építésekkel, a Sulinet programmal és a digitális táblák beszerzésével kapcsolatban.

Karsai József tavaly októberben is rosszul lett a szocialisták frakcióülésén. Akkor azon akadt ki, hogy a kormányfő be akarta vezetni a főállású képviselőséget, azaz a parlamenti képviselők nem lehettek volna polgármesterek vagy önkormányzati képviselők. Ez a javaslat azonban azóta sem kapta meg a szükséges többséget.