Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Műsorváltozás: Gyurcsány szózatot intéz a néphez

2006.07.27. 12:01
A köztelevízió nyilvánosságát felhasználva csütörtökön este beszél az országhoz a miniszterelnök. Úgy tudjuk a reformok és a megszorítások szükségességét akarja saját szempontjai szerint hat percben elmagyarázni.

Szabadságra megy a kormányfő. Gyurcsány előbb Balatonőszödön, majd Hollandiában pihen. Szabadsága előtt még egyszer szeretné megindokolni a megszorítások és a reformok szükségességét.

A kormányfő stábja a legnézettebb idősávban kért műsoridőt az MTV-től. Gyurcsány beszédét a köztelevízió stábja szerdán délután vette föl, és csütörtökön a híradó után, este nyolctól adásba is kerül.


Ezúttal bekiabálások nélkül mondhatja el beszédét

Gyurcsányék szabadtéren vették fel a beszédet. A hatperces, néphez szóló szózat konkrétumokat valószínűleg nem tartalmaz, tulajdonképpen a már eddig is nyilvánosságra hozott elképzeléseket foglalja magában. Várhatóan az egészségügy mellett az oktatás és az államigazgatás átalakításáról is szó esik benne.

Az MTV-től kapott információ szerint délután öt órától bármelyik csatorna ingyen hozzájuthat a felvételhez. Úgy tudjuk, a Hír Tv-től, a TV2-től és az RTL Klub-tól már jelentkeztek érte.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?