Huba
17 °C
33 °C

Műsorváltozás: Gyurcsány szózatot intéz a néphez

2006.07.27. 12:01
A köztelevízió nyilvánosságát felhasználva csütörtökön este beszél az országhoz a miniszterelnök. Úgy tudjuk a reformok és a megszorítások szükségességét akarja saját szempontjai szerint hat percben elmagyarázni.

Szabadságra megy a kormányfő. Gyurcsány előbb Balatonőszödön, majd Hollandiában pihen. Szabadsága előtt még egyszer szeretné megindokolni a megszorítások és a reformok szükségességét.

A kormányfő stábja a legnézettebb idősávban kért műsoridőt az MTV-től. Gyurcsány beszédét a köztelevízió stábja szerdán délután vette föl, és csütörtökön a híradó után, este nyolctól adásba is kerül.


Ezúttal bekiabálások nélkül mondhatja el beszédét

Gyurcsányék szabadtéren vették fel a beszédet. A hatperces, néphez szóló szózat konkrétumokat valószínűleg nem tartalmaz, tulajdonképpen a már eddig is nyilvánosságra hozott elképzeléseket foglalja magában. Várhatóan az egészségügy mellett az oktatás és az államigazgatás átalakításáról is szó esik benne.

Az MTV-től kapott információ szerint délután öt órától bármelyik csatorna ingyen hozzájuthat a felvételhez. Úgy tudjuk, a Hír Tv-től, a TV2-től és az RTL Klub-tól már jelentkeztek érte.