Árpád
-2 °C
4 °C

Fegyveres rablás, túszok, vér és menekülés

2000.03.27. 18:08
Az izgalmas OTP-rablásra mindenki felkapja a fejét. Hisz vadregényes moziba illő jelenetek peregnek egymás után. A rablót most sem fogják el

[HavariaPress] Fegyveres támadó rabolt ki egy Üllői úti OTP-fiókot Budapesten. A HavariaPress értesülése szerint a fegyveres férfi közvetlenül zárás előtt érkezett a helyiségbe, majd a pultra ugorva követelte a bevételt. A körülbelül négymillió forintot tartalmazó pénzeszsák átvétele után megpróbált kijutni, de idegességében nem találta a hátsó kijáratot. Ekkor ragadta magával az egyik ott tartózkodó ügyfelet, majd többször az ajtóra lőtt. Ezt követően túszával együtt kimenekült a hátsó kijáraton, ahol az odaérkező rendőrökkel tűzharcba keveredett. 10 lövés hallatszott, de személyi sérülés nem történt. Szemtanúk szerint a tettest egy társa várta a közelben, feltehetően az ő piros autójával menekültek el a helyszínről. Az üldözésére indult rendőrautó az Üllői út és Simonyi Zsigmond utca sarkán felborult, vezetője könnyebben megsérült. A rendőrség a főváros főbb útvonalait lezárta és nagy erőkkel keresi a fegyveres támadót, aki a szemtanúk állítása szerint szürke zakót és nadrágot viselt, haja rikító sárgára volt festve.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?