Gábor, Karina, Ders
-3 °C
6 °C

Gazdára talált a Nemzeti konzultáció Volkswagenje

2005.09.12. 21:25
Egy Volkswagen Polo mellett hetven értékes ajándékot sorsolt ki a Nemzeti konzultáció, de egyelőre nem lehet tudni, hogy kik a szerencsés nyertesek. A játékban azok vehettek részt, akik visszaküldték a testület kérdőívét.

Kisorsolták a Nemzeti konzultációhoz kacsolódó játék ajándékait, köztük egy személygépkocsit hétfőn a szervezet budapesti központjában.

A Nemzeti konzultáció honlapján lévő közlemény szerint a sorsolás eredményét október 8-án egy külön rendezvényen hozzák nyilvánosságra, ahol a Konzultációs Testület tagjai ünnepélyes keretek között adják át a nyereményeket.

A 71 ajándékot - többek között belföldi, és külföldi utazást, ajándékcsomagokat, és a fődíjat, egy személyautót - azok között sorsolták ki, akik kitöltötték és visszaküldték a konzultációs kérdőívet július 30-ig.

Kudlik Júlia, a szervezet szóvivője július végén arról számolt be, hogy addig mintegy félmillióan küldték vissza a kérdőíveket.

Az autót, egy Volkswagen Polót, a nyár elején plakátokon hirdette a Fideszhez kötődő szervezet. "Ez nem egy nyereményjáték, egyszerűen szeretnénk örömet okozni az embereknek, mert egy autó nem kis dolog" - mondta akkor lapunknak Jókai Anna, a testület tagja.

Az űrlapon több kérdéskör szerepelt arról, hogy miként értékelik az emberek a rendszerváltástól eltelt időszakot, melyek a legnagyobb csalódások, mik az elvárások, és van értékválasztásra (liberális, konzervatív, szociáldemokrata) utaló kérdéssor is.