Márta, Flóra
21 °C
34 °C

Ron Werber visszatér

2004.03.10. 20:35
Ron Werber szerdán szerződést kötött az MSZP-vel, a kampánytanácsadó az európai parlamenti választási kampányban és "a következő években" tevékenykedik a szocialista pártnál - közölte az MTI-vel Tóbiás József pártigazgató.
"Feloldódott a korábbi szakmai vita" - közölte Tóbiás József, szocialisták pártigazgatója, arra utalva, hogy Ron Werber januárban azért szakított az MSZP-vel, mert más elképzelései voltak többek között az európai parlamenti választási kampány stratégiájáról.

Az MTI annak kapcsán kérdezte a pártigazgatót, hogy a HVG című hetilap csütörtöki számában megjelenő értesülések szerint az MSZP előrehaladott tárgyalásokat folytat a Magyarországról januárban távozott izraeli szakértővel.

Tóbiás József elmondta, Ron Werber az európai parlamenti választási kampányban segíti majd az MSZP-t, illetve azt követően is a szocialista pártnál tevékenykedik. A táviríti iroda érdeklődésére elmonta, folytatódik az MSZP Csapatjáték elnevezésű, fiatal aktivisták által folytatott kampánya.

Ron Werber januárban hagyta el Magyarországot. A kampányszakember állítólag azzal sem értett egyet, hogy a miniszterelnök új tanácsadókat hívott környezetébe. Werber február közepén egy napra visszatért Budapestre, ekkor tartotta utolsó kampánytréningjét a fiatal aktivistáknak.