Szexuális zaklatás gyanúja egy londoni lányiskolában

2009.07.23. 16:26 Módosítva: 2009.07.23. 16:27
Szexuális zaklatás vádjával tartóztattak le egy londoni lányiskolában dolgozó tanárnőt hétfőn. Az iskola igazgatónője felfüggesztette a vádlottat és értesítette a diákok szüleit az esetről.

Letartóztattak egy tanárnőt Angliában egy diák szexuális zaklatásának vádjával, írja a Mail Online. Az állítólagos eset a City of London School for Girls lányiskola huszonhat éves tanára és az egyik diák között történt, amit az igazgatónő jelentett a rendőrségnek.

A diákok szüleit SMS-ben értesítette az iskola az ügyről, emellett az intézmény honlapján egy részletes beszámolót is közzétettek. „Tájékoztatom Önöket, hogy a tanári kar egyik tagját letartóztatták a londoni rendőrség nyomozását követően, egy állítólagos, az iskola egyik diákjával folytatott helytelen kapcsolat vádjával – írta Diana Vernon igazgatónő a honlapon. – A tanári kar érintett tagját előzetesen felfüggesztettük a további vizsgálatok idejére."

A londoni rendőrség szóvivője szerdán így nyilatkozott: „A huszonhat éves dél-londoni nőt hétfőn tartóztatták le egy gyermek szexuális zaklatásának gyanújával. Azóta szabadlábra helyezték, de a vizsgálatok folytatódnak."