Rendőrautóba szaladt a Steaua-szurkolók busza

2009.07.24. 06:28 Módosítva: 2009.07.24. 11:41
Nyolc magyar rendőr megsérült, négyen súlyosan, amikor Nagylaknál valószínűleg a román sofőr figyelmetlensége miatt összeütközött a Steaua-szurkolók busza és egy rendőrautó.

Nyolc magyar rendőr megsérült, amikor péntek hajnalban összeütközött egy, a Steaua Bucuresti szurkolóit szállító busz egy rendőrautóval Nagylak közelében - közölte Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A szurkolók konvojának egyik busza negyed 4 körül a nagylaki határátkelőtől néhány száz méterre hátulról beleszaladt az őket kísérő rendőröket szállító mikrobuszba.

rendorauto baleset1

A mikrobuszt először nekitolta az előtte haladó rendőrautónak - amelynek sikerült kitérnie, így az csak könnyebben rongálódott meg -, majd egy másik szurkolói busznak. A balesetben a Készenléti Rendőrség nyolc munkatársa sérült meg, négyen súlyosan, négyen könnyebben, őket a makói kórházba és szegedi klinikákra szállították a mentők.

Péntek délelőtt még egy rendőrt kezeltek a makói kórházban hasi sérülésekkel, ő a körülményekhez képest jól van, előreláthatólag szombaton engedhetik haza.

rendorauto baleset2

A sofőrt előállították, azt mondta, pillanatnyi figyelmetlenség miatt nem vette észre az előtte haladó és lassító rendőrautót.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport