Vasvillával esett egymásnak két család

2009.10.08. 22:38 Módosítva: 2009.10.09. 00:24
Egy kaposvári iskola előtt verekedett össze két botokkal és vasvillával felszerelkezett csoport. Mire a rendőrök kiérkeztek közülük sokan elfutottak, a verekedésben ketten könnyebben megsérültek.

Két botokkal és vasvillával felfegyverkezett társaság verekedett össze csütörtök este egy kaposvári iskola előtt, írja a sonline.hu. A lap információi szerint két rivális roma csoport kezdett kiabálni, majd verekedni a Bartók Béla utcában.

A sonline.hu helyszínen tartózkodó tudósítója szerint az egyik csoportban tízen, a másikban hatan lehettek. A verekedők az úttestet is elfoglalták, és nemcsak egymást, hanem az áthaladó autósokat is megfenyegették botjaikkal, tette hozzá.

Mire a rendőrök kiérkeztek, közülük sokan elfutottak.A lap által megkérdezett környékbeli szerint azonban a közeli biztonsági kamera segítheti majd az azonosítást.

A verekedésben a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint ketten könnyebben sérültek, őket kórházba szállították. Az eset körülményeit a kaposvári rendőrség vizsgálja.