Vonattal menekült volna az ibrányi gyilkos

2009.11.17. 14:21 Módosítva: 2009.11.17. 15:12
Egy román házaló árus ölt meg egy 51 éves férfit vasárnap Ibrányban. Egy rendőr felhívta az állomást, lediktálta a személyleírást, a forgalmista felismerte a tettest.

Beismerő vallomást tett az ibrányi gyilkosság 27 éves, román állampolgárságú gyanúsítottja, aki egy 51 éves férfit sebesített meg halálosan a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisvárosban - közölte a rendőrség.

A külföldi házaló árus vasárnap nyakon szúrta áldozatát, aki maga hívott mentőt a házához, de mire a segítség megérkezett, életét vesztette, hiába próbálták újraéleszteni.

Az ibrányi rendőrőrs egyik rendőr zászlósa - miután kiderült, hogy egy árus járt az áldozat lakásán, és róla személyleírás is volt - felhívta a közeli MÁV-állomás forgalmistáját, feltételezve, hogy a gyanúsított vonattal akar távozni a településről. A vasutas a megadott személyleírás alapján felismerte a férfit az állomáson még bent álló vonat utasai között, ezt jelezte a rendőröknek, akik a helyszínen elfogták.

A nyomozás eddigi bizonyítékai és a beismerő vallomás alapján a rendőrség kezdeményezi a gyanúsított előzetes letartóztatásba helyezését.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport