Erzsébet
1 °C
4 °C

Vonattal menekült volna az ibrányi gyilkos

2009.11.17. 14:21 Módosítva: 2009-11-17 15:12:38
Egy román házaló árus ölt meg egy 51 éves férfit vasárnap Ibrányban. Egy rendőr felhívta az állomást, lediktálta a személyleírást, a forgalmista felismerte a tettest.

Beismerő vallomást tett az ibrányi gyilkosság 27 éves, román állampolgárságú gyanúsítottja, aki egy 51 éves férfit sebesített meg halálosan a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisvárosban - közölte a rendőrség.

A külföldi házaló árus vasárnap nyakon szúrta áldozatát, aki maga hívott mentőt a házához, de mire a segítség megérkezett, életét vesztette, hiába próbálták újraéleszteni.

Az ibrányi rendőrőrs egyik rendőr zászlósa - miután kiderült, hogy egy árus járt az áldozat lakásán, és róla személyleírás is volt - felhívta a közeli MÁV-állomás forgalmistáját, feltételezve, hogy a gyanúsított vonattal akar távozni a településről. A vasutas a megadott személyleírás alapján felismerte a férfit az állomáson még bent álló vonat utasai között, ezt jelezte a rendőröknek, akik a helyszínen elfogták.

A nyomozás eddigi bizonyítékai és a beismerő vallomás alapján a rendőrség kezdeményezi a gyanúsított előzetes letartóztatásba helyezését.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?