Judit
3 °C
7 °C

Elásták a német nő élettársát is

2009.11.18. 19:35 Módosítva: 2009-11-18 19:39:01
Az élettársát is holtan, a földben elásva találta meg a rendőrség szerdán annak a német nőnek, akinek a holttestére kedden bukkantak rá Mohácson.

Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte az MTI-vel, hogy a rendőrök hat méter mélyen találták meg a 71 éves, német állampolgárságú férfit, akinek holttestét - akárcsak 68 éves párjáét - valószínűleg munkagéppel ástak el a napokban. Hozzátette: a rendőrök a három, az ügyben őrizetbe vett német állampolgárt már több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsítják, a 38 és a 42 éves férfi, valamint a 23 éves nő előzetes letartóztatásáról csütörtökön dönt a bíróság.

A rendőr százados kedden arról tájékoztatott, hogy a rendőrök hétfő este a földben, öt méter mélyen elrejtve bukkantak egy idős nő holttestére. Eltűnésével összefüggésben sok volt a gyanús körülmény, ezért a nyomozók figyelték a környezetét, így jutottak el a holttesthez és az elhunythoz hasonlóan szintén évek óta Magyarországon élő német gyanúsítottakhoz.

Az ügyben a baranyai rendőrség bűnügyi osztálya folytat eljárást, az eset felderítésén külön nyomozócsoport dolgozik. Még vizsgálják, kinek milyen szerepe lehetett a bűncselekményben és mi lehetett az indíték.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?