Koronavírus adatok

2022. jan. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vanda, Paula
-3 °C
5 °C

Elásták a német nő élettársát is

2009.11.18. 19:35 Módosítva: 2009.11.18. 19:39
Az élettársát is holtan, a földben elásva találta meg a rendőrség szerdán annak a német nőnek, akinek a holttestére kedden bukkantak rá Mohácson.

Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte az MTI-vel, hogy a rendőrök hat méter mélyen találták meg a 71 éves, német állampolgárságú férfit, akinek holttestét - akárcsak 68 éves párjáét - valószínűleg munkagéppel ástak el a napokban. Hozzátette: a rendőrök a három, az ügyben őrizetbe vett német állampolgárt már több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsítják, a 38 és a 42 éves férfi, valamint a 23 éves nő előzetes letartóztatásáról csütörtökön dönt a bíróság.

A rendőr százados kedden arról tájékoztatott, hogy a rendőrök hétfő este a földben, öt méter mélyen elrejtve bukkantak egy idős nő holttestére. Eltűnésével összefüggésben sok volt a gyanús körülmény, ezért a nyomozók figyelték a környezetét, így jutottak el a holttesthez és az elhunythoz hasonlóan szintén évek óta Magyarországon élő német gyanúsítottakhoz.

Az ügyben a baranyai rendőrség bűnügyi osztálya folytat eljárást, az eset felderítésén külön nyomozócsoport dolgozik. Még vizsgálják, kinek milyen szerepe lehetett a bűncselekményben és mi lehetett az indíték.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport