Elkapták a csomagtartóban talált férfi gyilkosait

2009.11.19. 14:20
A rendőrök egy nap alatt elkapták a kedden egy gödöllői parkolóban egy csomagtartóban megtalált férfi feltételezett gyilkosait. Az áldozatnak egy munkahelyi konfliktus miatt kellett meghalnia.

Kevesebb mint egy nap alatt elfogták a rendőrök azt a férfit és nőt, akik a gyanú szerint meggyilkoltak egy férfit majd egy autó csomagtartójába rejtették holttestét.

A rendőrök kedden este egy lakossági bejelentés után mentek ki egy gödöllői parkolóba, ahol már több napja állt egy autó. A nyomozók a csomagtartóban egy 50 éves férfi holttestét találták meg. Mint kiderült, az áldozat eltűnését családtagjai már másfél hete bejelentették.

A feltételezett tettesek, egy férfi és egy nő kihallgatásuk közben eleinte ellentmondásba keveredtek, később részleges beismerő vallomást tettek. A rendőrök mindkettőjüket őrizetbe vették emberölés miatt és már kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

A 34 éves férfi volt a gyanú szerint egy nappal eltűnésének bejelentése előtt egy vascsőre szerelt fémlappal bántalmazta a csomagtartóban talált férfit. Mindezt azért, mert munkahelyén már jó ideje konfliktusba kerültek és ezt akarta megtorolni. A holttest elrejtéséhez azonban már segítséget kért, telefonon hívta fel 28 éves ismerősét. A nő közreműködésével vitték a holttestet Gödöllőre, ahol saját autójának csomagtartójában hagyták.

Egy héttel ezelőtt egy fővárosban parkoló autó csomagtartójából került elő egy 26 éves fiatalember holtteste. Később kiderült, hogy sokan keresték, mert sokaknak tartozott. Egyik hitelezője volt, aki egyetlen lövéssel kivégezte. A férfit 12 órán belül elfogták a rendőrök.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport