Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogták a debreceni erőszakoskodót

2010.01.20. 18:39

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki az elmúlt egy évben négy nőt is megtámadott és megerőszakolt Debrecenben, tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szerdán.

A férfit kedd hajnalban fogták el a rendőrök, akik egy belvárosi utcában - ahol legutóbb támadott - vártak rá. A férfi ismét erőszakoskodni akart egy nővel, de amikor meglátta a rendőröket, motorkerékpárral próbált elmenekülni. Közben egy rendőrautónak is nekicsapódott, és felborult a motorral, ekkor futva folytatta útját. Amikor elfogták, megpróbált szembeszállni a rendőrökkel.

A kihallgatáskor a férfi beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy 2009-ben háromszor, idén egyszer követett el hasonló jellegű bűncselekményt. Tavaly augusztusban az egyik kórház alagsori öltözőjében, októberben és novemberben, továbbá idén januárban belvárosi lépcsőházakban erőszakoskodott nőkkel.