Kábítószeres parti miatt bezárják a helyet

2010.04.14. 10:09
Egy évre bezárják azt a debreceni szórakozóhelyet, ahol a hétvégén tíz ember szervezetében is drogot mutatott ki a gyorsteszt, emellett a Gina partidrogból is több fiolát találtak. Februárban már előállítottak negyvenhat embert drogfogyasztás miatt a helyen.

A jegyző a módjában álló legszigorúbb szankcióval egy évre bezáratja Debrecenben azt a Diószegi úti szórakozóhelyet, ahol februárban és a hétvégén is kábítószeres buli volt, írja a Hajdú-Bihari Napló. A lap szerint ilyenre évek óta nem volt példa a városban.

Február végén negyvenhat, most hétvégén pedig tíz olyan embert állítottak elő a Motoros tanya nevű szórakozóhelyen, akik szervezetében a gyorsteszt marihuánát és amfetamin-származékokat jelzett. A nők italába kevert Gina partidrogból is több fiolát lefoglaltak.

A hétvégi razzia idején a szórakozóhelyen lépett fel Fekete Pákó is, akin szintén elvégezték a gyorstesztet. Pákó tagadta, hogy bármit is fogyasztott volna, és szerinte az italába sem kevertek bele semmit.

A polgármesteri hivatal személyesen próbálta kedden kézbesíteni a határozatot, azonban nem volt, aki átvette volna, ezért postára adták.