Egy lány holtteste volt a zsákban

Egy 17 éves lány holttestét rejtette egy szombathelyi társasház padlásán lévő zsák, közölte szombaton Szalai Ferenc, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A Széll Kálmán utcai társasház lakói napok óta rossz szagot éreztek, végül csütörtökön kihívták a rendőrséget az orrfacsaró bűz miatt. A járőrök azonban már nem találták meg a padláson a bűz forrását, vagyis a padlásra fellógatott zsákot, mert azt időközben pár lakó autóba rakta, és kidobta a körgyűrű melletti erdő szélén - állítólag anélkül, hogy tudta volna, mi van benne. Később a rendőröknek megmutatták a zsákot, akkor fedezték fel a holttestet.

A rendőrség emberölés gyanúja miatt nyomoz. Egyelőre részleteket nem árulnak el, csak annyit közöltek, hogy az áldozat egy márciusban eltűnt 17 éves lány.

A padlás alatti szinten élő család a nyugat.hu-nak azt mondta, hogy kedd óta érezték már az elviselhetetlen szagot, de nem gondolták, hogy az egy holttesttől származik.

A vasnepe.hu úgy tudja, hogy a társasház padlásfeljáróját lakattal zárták a lakók, így szűk körben keresik a nyomozók azt, aki utoljára láthatta élve a fiatal lányt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport