Megverte, majd többször arcon lőtte volt barátnőjét egy dunaújvárosi férfi

2010.08.30. 17:57
A lépcsőházban előbb megütötte, majd többször rá is lőtt volt barátnőjére egy 28 éves dunaújvárosi férfi. A szomszédokra is ráfogta a fegyverét, de rájuk nem lőtt. Végül rendőrök fogták el.

Többször rálőtt volt barátnőjére Dunaújvárosban egy helybeli férfi; a nő nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, a férfit őrizetbe vették, s ellene súlyos testi sértés miatt indult büntetőeljárás.

A férfi és nő között előbb veszekedés alakult ki egy Liszt Ferenc kerti ház lépcsőházban, majd a férfi előbb többször megütötte, majd fegyverével többször rálőtt volt barátnőjére. A lövések zajára a lépcsőházba kiszaladó lakókra is ráfogta a fegyvert, de rájuk nem lőtt - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrséget a lakók értesítették, s a rendőrök rövid időn belül elfogták az épületből fegyverrel a kezében kiszaladó, 28 éves férfit - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.

A 21 éves nőt a Szent Pantaleon Kórházba szállították, ahol több mint egy tucat lövedéket szedtek ki a nyakából, az arcából és a koponyájából. A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi által használt fegyvert szakértői vizsgálatra küldik. Arról, hogy mi volt a veszekedés oka, egyelőre nem adott információt a rendőrség.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport