Bernát, Felícia
EUR 384,50 Ft
USD 363,53 Ft
7 °C
31 °C

Kubica-féle horrorbaleset a Lágymányosi hídon

2011.02.13. 11:52 Módosítva: 2011.02.13. 12:04

Éjszaka horrorbaleset történt a Lágymányosi hídon. Egy személyautó sofőrje érintőlegesen ütközött egy taxival a budai rakpart kihajtójánál, majd nagy sebességgel a szalagkorlátnak csapódott. A korlát a személyautót szinte felnyársalta, azonban a sofőr túlélte a balesetet, a mentők kórházba szállították az illetőt. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Az eset nagyban hasonlít a Forma 1-es pilóta, Robert Kubica múlt hét végi bukásához. A lengyel pilóta egy raliversenyen olyan szerencsétlenül ütközött a szalagkorlátnak, hogy a korlát átdöfte az autót, több helyen megvágta Kubicát, akinek több csontja is eltörött, belső vérzése is volt, kis híja volt, hogy meg nem halt. Az orvosok hétórás műtéttel rakták össze a kezét, varrták össze az inakat és idegeket, nemrég kilencórás műtétet hajtottak végre rajta, majd hamarosan újabb következik, de hamarosan kiengedik a kórházból az életveszélyes állapotban volt pilótát.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport