Férfiprosti vallott az öcsödi sorozatgyilkosokra

2011.04.05. 08:13 Módosítva: 2011.04.05. 08:32

Újabb fejleményekről számol be a Blikk az öcsödi sorozatgyilkosság kapcsán. A lap szerint a rendőrségen tanúvallomást tett egy alkalmi férfiprostituált, aki elmondta, hogy az ügy két gyanúsítottja hogyan kínált pénzt szexuális szolgáltatásaiért. Volt, akinek MP3 lejátszót, volt akinek laptopot, és akadt akinek készpénzt ajánlottak, hogy részt vegyen szexuális játékaikban.

A Blikk szerint ezzel a módszerrel másfél év alatt tucatnál is több ember fordult meg a "horrorházban". A rendőrök most azt vizsgálják, hogy a szomszédos megyék eltűnései összefüggésbe hozhatók-e gyilkos párossal, a lap szerint már hat halálesetről tudnak.

A "horrorház" (fotó: Huszti István)
A "horrorház" (fotó: Huszti István)

Az öcsödi gyanúsítottak számlájára előbb két fiatalember meggyilkolását és egy lány megerőszakolását írták, azóta viszont több emberi maradvány is előkerült a portáról. Korábbi információk szerint a ház kemencéjében megtalált maradványok legalább három embertől származnak.

A Blikknek nyilatkozó szomszéd szerint hétvégenként komoly nyüzsgés volt a gyilkosságok színhelyén. A házban lakó, 37 éves J. Bálint és társa, a 17 éves J. Benedek (a két férfi között nem volt rokonság) jól öltözött férfiakkal együtt tértek haza vasárnap reggelente. A szomszéd szerint J. Bálint nem vett részt mindegyik tivornyában, ő sokszor még akkor is kint kertészkedett az udvaron, amikor bentről hangos zene és kiabálás hallatszott.

A házat a rendőrség lezárta
A házat a rendőrség lezárta

A Blikk szerint a gyilkos pár vallomásában cáfolta, hogy megkínozták, vagy inzultálták volna eddig azonosított áldozataikat, de a nyomozók azt gyanítják, a kivégzés előtt áldozataikat megerőszakolták.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport