Pornózott a Jobbik solymári vezetője

2011.09.18. 10:56 Módosítva: 2011.09.18. 15:46
Hapci volt a Hótehénkében, állítólag 18 éve már más életet él. Ennek ellentmond, hogy az ezredforduló után is játszott még felnőttfilmekben.

Több mint tíz évig tartó pornós pályafutás áll a Jobbik solymári alapszervezetének elnöke, Kabai Zoltán mögött - írja a Vasárnapi Blikk.

Az újság Kovács "Kovi" István pornórendező napokban megjelenő könyvére hivatkozik. "Oszlopos tagja volt a csapatunknak Kabai Zoli, az Irigy Hónaljmirigyben éneklő Kabai Laci testvére. Szerepelt a Mazochista álmokban, valamint a Botrány a szexvideotékában, és a Félénk vagyok, de dugni akarok című filmjeimben. Azt hallottam, hogy azóta politikai pályára lépett, ő a Jobbik solymári alapszervezetének elnöke. Érdekes váltás" - írja Kovi a könyv kéziratában.

Az egyik szexfilmekkel foglalkozó portál szerint Kabai nemcsak a magyar rendező alkotásaiban volt aktív. Zoltan Kabai és Zoltan Cowboy néven legalább száz, német, olasz, angol és magyar pornófilmben szerepelt. ű Pornós pályafutása 1992-ben kezdődött, és legalábbis az adatbázis szerint, több mint tíz évig tartott.

"Egy ismerősöm említette, hogy Zoliból politikus lett. Erről nem tudtam, mert viszonylag ritkán követem az egykori szereplőim életét. Alapvetően kellemes emlékeket őrzök Zoliról. Először a Hótehénkében dolgoztunk együtt, az volt az első rendezésem, ő pedig Hapcit, az egyik törpét alakította. Ezek után gyakran hívtam forgatni, mert igen jól teljesített.  Zoli a kilencvenes években egyike volt a szexvilág legnagyobb sztárjainak" -  mondta Kabairól Kovi, aki egykori színészének politikai pályafutását nem kívánta kommentálni.

"Egy barátom szólt, hogy Kovi emleget a könyvében, és ez számomra komoly családi problémát okozott" - reagált a Blikknek Kabai Zoltán, a Jobbik solymári alapszervezetének vezetője, aki jogi lépéseket tervez a rendező ellen, mert az nem egyeztetett vele. Szerinte például erős túlzás olyasmit állítani, hogy a '90-es években ő lett volna a szexvilág egyik legnagyobb sztárja.

Kabai Zoltán nem tagadta, hogy 18 évesen németországi magyar emigránsként felnőtt filmeket forgatott. "Nem vagyok rá büszke, hogy ebbe belecsöppentem, és azért hallgattam róla, mert 18 éve teljesen más életet élek." Ennek némileg ellentmond, hogy van olyan pornófilmes adatbázis, amely szerint még 2007-ben is forgatott filmet.

A Jobbik kiállt Kabai Zoltán mellett. Közleményük szerint az alapszervezeti vezetőnek közel húsz éve nincsen köze a pornóiparhoz, azóta tisztességes életvitelt folytat, jobbikos tagságát pedig végképp nem lehet összefüggésbe hozni a 18 éves fejjel elkövetett, azóta megbánt tettével.

"A Blikk cikke mindazonáltal számos hazugságot és csúsztatást is tartalmaz, hiszen Kabai soha nem rendezett pornófilmet, s az elmúlt majd két évtizedben nem szerepelt már ilyen alkotásokban. A hazugságok terjesztésében érintettek jogi lépésekre számíthatnak Kabai Zoltántól" - áll a párt közleményében.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport