Supermanné vált a fülöp-szigeteki férfi

2011.10.14. 16:24

A képregényhős egy pillanat alatt tudott Supermanné változni, a most 35 éves fülöp-szigeteki Herbert Chaveznek tíz évre és plasztikai műtétek sorára volt szüksége.

A tipikus fülöp-szigeteki arcvonású és bőrszínű Chaveznek a markáns arcél kialakítása érdekében átszabatta az állát és az orrát, szilikoninjekciókkal töltette fel az ajkait, és implantátumokat rakatott a combjaiba, hogy izmosabbnak tűnjön.

Az ázsiai Superman még messze nincs kész: a megfelelő külalak érdekében hasizmokat tervez műttetni magának, továbbá Japánba utazik, hogy a lábaiba fémek beültetésével magasítsanak a termetén.

A Daily Mail kommentárja szerint nehéz lenne megmondani, hogy kire hasonlít Chavez új arca, leginkább a képregényfigurák és valamennyi, a hőst alakító színész egyfajta keverékének tűnik.

A ruhája már kész, Superman-öltözékét maga tervezte. A férfi otthona egyébként tele van a képregény- és filmhős ereklyéivel, supermanes bögrékkel, ágytakarókkal, akciófigurákkal, de életnagyságú is akad a szuperlényből.

Chavez valamelyest supermanként él: nappal ruhatervezőként dolgozik egy irodában, éjjel viszont supermanszerelésben járkál. Leginkább a gyerekek közt van sikere, akik szívesen játszanak vele – és ő is velük.