Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vince, Artúr
-6 °C
4 °C

Holttestet találtak Gödöllőnél az erdőben

2011.11.13. 18:35
Egy egyelőre ismeretlen személyazonosságú holttestet talált vasárnap egy fiatalember Mogyoród és Gödöllő között az erdőben.

Balázs László, a Pest megyei Kutató Mentő Szolgálat elnöke - akit a holttest felfedezője értesített - az MTI-nek elmondta, hogy a terület vegetációját feltérképező fiatalember furcsa szagra lett figyelmes, illetve egy tetemhez hasonló alakot látott. Szavai szerint a férfi ezután sokkos állapotban elrohant a területről és később hívta fel őt.

A szolgálat tagjai a környéken tréningeztek, ezért rövid idő alatt átértek a helyszínre, ahol két kutyával perceken belül megtalálták a tetemet, majd értesítették a rendőrséget.

Beluzsárné Belicza Andrea, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel közölte, hogy a fél négy körül érkező bejelentést követően a rendőrök az erdőben megkezdték a helyszíni szemlét. Arra a kérdésre, hogy az áldozat hogyan veszítette életét, csak a boncolás után lehet majd választ kapni. A holttest állapota alapján az sem kizárható, hogy a halál beállta óta akár már hónapok is eltelhettek.

  • Vennék
  • Hírek