Drograzzia Kazincbarcikán

2012.02.05. 17:03
Illegális partidrogokat, illetve azok porciózásához használt zacskókat és mérlegeket találtak a pénzügyőrök az egyik kazincbarcikai szórakozóhelyen. Az ügyben négy férfi ellen indult eljárás kábítószerrel való visszaélés, valamint kábítószer-fogyasztás és -terjesztés miatt.

A rendőrséggel és a helyi önkormányzattal előző nap tartott közös közbiztonsági akció célja az éjszakai életből ismert kábítószer-fogyasztók és -terjesztők kiszűrése volt - mondta Varga Zoltán, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának szóvivője.

A pénzügyőrök az egyik szórakozóhelyen, a kanapé mögé dugva, illegális partidrogokat, zacskókat és egy mérleget találtak. A rendőrség ezután átvizsgálta a szórakozóhely tulajdonosának és néhány vendégnek a helyiség előtt parkoló autóját is.  Két járműből újabb kábítószergyanús csomagok kerültek elő.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben négy - 21 és 43 év közötti - férfi ellen indított eljárást. A rendőrség a kábítószer mennyisége, illetve a partidrog pontos összetételének megállapítására szakértőt kért fel.