Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bölcsődéből akart testmagasságmérőt lopni

2012.02.28. 10:08
Gyermek testmagasságmérőt lopott egy bölcsödéből egy férfi vasárnap este Hódmezővásárhelyen. A rendőrök lakossági bejelentés alapján érték tetten.

Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint vasárnap este érkezett bejelentés a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra arról, hogy valaki behatolt az egyik helyi bölcsődében. A tolvajt a zseblámpa fénye árulta el.

A helyszínre érkező rendőrök átmásztak az intézmény kerítésén, majd az udvaron elkapták alá vonták a 34 éves helybeli férfit. A behatoló a rendőrség szerint összefüggéstelen választ adott arra, hogy mit csinál ott. Mint kiderült, egy álkulcs használatával ment be az épületbe, ott szétnézett, majd magához vett egy gyermek testmagasság mérőt. Ezt, valamint a kutatáskor használt kesztyűt is megtalálták nála a rendőrök.

A férfi ellen lopás vétsége miatt indult büntetőeljárás, várhatóan 30 napon belül bíró elé állhat.