Edina
-12 °C
-3 °C

A rendőrség szerint saját lánya fejezte le az idős asszonyt

2005.04.06. 17:31
Brutálisan meggyilkoltak egy idős nőt a XI. kerületben, az áldozat lefejezett holttestére hozzátartozója talált rá. A nyomozók délutánra már gyanúsítanak is valakit a gyilkossággal: körözést adtak ki az áldozat lánya ellen.

Szerda reggel egy idős hölgy lefejezett holttestére lelt hozzátartozója a XI. kerületi Albert utcai lakótelep egyik panelházának nyolcadik emeletén. Az áldozat 75 éves volt, és az Index úgy tudja, hogy lányával élt a lakásban. További részletek >>>


A gyanúsított

A széles körű adatgyűjtés és a tanúmeghallgatások alapján a rendőrök Bartha Tímea 46 éves budapesti lakost - az idős nő lányát - gyanúsítják a gyilkossággal. Bartha Tímea jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, áll a budapesti Rendőr-főkapitányság szerda délutáni közleményében.

A feltételezett tettes szökése előtt egy ismerősének beszámolt az elkövetett gyilkosságról, tudtuk meg a BRFK sajtóügyeletesétől. Az idős nő lánya a gyilkosság indítékáról nem mesélt az ismerősnek, így csak elfogása után derülhet ki, miért kellett meghalnia édesanyjának. Az idős nő halálának körülményeiről még mindig nem tudni semmit, boncolását sem rendelték még el.

A BRFK körözést rendelt el a középkorú nő ellen, és a lakosság segítségét kérik elfogásában.