Géza
-11 °C
-4 °C

Fegyverrel keresett állást

2006.08.03. 19:27
Gázpisztollyal fenyegette meg egy békéscsabai hirdetésfelvevő iroda alkalmazottját egy fiatalember csütörtök délben, mert az egy jeligés hirdető adatait nem szolgáltatta ki; a férfi ellen kényszerítés kísérlete miatt indul eljárás.

Egy 22 éves férfi önéletrajzával bement a megyei újságot, valamint több hirdetési lapot is kiadó cég békéscsabai irodájába, és azt próbálta megtudakolni, hogy milyen telefonszámon lehet elérni a feladóját annak a hirdetésnek, amire ő válaszolni szeretne. Mivel az alkalmazott nem adhatta ki a hirdető adatait, a férfi elővett egy riasztópisztolyt, a pultra tette, majd azt kérdezte: "Így sem?".

Az álláskereső fiatalember sietősen távozott, miután a fegyver hatására sem kapott felvilágosítást a hirdetőről, ám a sietségben az önéletrajzát ott felejtette a kiadóban.

Az adatok alapján a rendőrök a belvárosban rövid időn belül elfogták, és előállították, az amúgy engedéllyel tartott fegyvert lefoglalták, és ellene - szabadlábon hagyása mellett - kényszerítés bűntettének kísérlete miatt indítanak eljárást.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Spiró György Kőbéka

3499 Ft
2975 Ft