Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Huszonegy halott a hétvégén az utakon

2006.09.24. 23:39
Az ORFK szóvivője szerint a hétvégén azért nem volt fokozott ellenőrzés az utakon, mert erőiket lekötötték a demonstrációk. A balesetek eredménye: huszonegy halott.

Az ország közútjain 18 balesetben összesen 21-en vesztették életüket a hétvégén, közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivői irodája vasárnap este. A balesetek során hét gyalogos, hét autós, négy motoros és három kerékpáros vesztette életét.

Az ORFK szóvivője elmondta: ezen a hétvégén nem volt fokozott közúti ellenőrzés, mert a rendőrség erőit lekötötték a sokfelé zajló demonstrációk. Az ORFK korábbi közleménye szerint a rendőrség a közlekedésbiztonság javítása, a forgalom segítése, a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek számának csökkentése és a közlekedés szabályait durván megszegők hatékony kiszűrése érdekében fokozott ellenőrzéseket hajt végre a hétvégeken, június 21. óta.

A legutóbbi baleset az ORFK honlapján megjelent hír szerint vasárnap délután a 403-as úton történt, ahol két motorkerékpáros ütközött. Az egyik fiatalember a helyszínen életét vesztette, a másik a kórházba szállítást követően halt bele sérüléseibe.