Netszerelmesek

2000.05.15. 14:20
Megtörtént! Bogumil és Mikka Makka elhebegte a boldogító igent az előtt a bizonyos csíkos ember előtt. Örömkönnyek, gyertyagyújtás, virágok, rizsszórás - ásó, kapa, nagyharang se válasszon el titeket. Mivel a tasztalon bimmbódzott a románcz, a boldog ifjú pár a megünneplést is a nickekkel ejtette meg. Drukkolunk az Index névadó topic nyitásához.
Bogumil és Mikka Makka
Ásó, kapa, nagyharang
Mihály Zsolt, vagyis Mikka Makka és Bogumil, azaz Szabó Gabriella tavaly augusztus elején csevegett egymással először - IRC-n az indexesek csatiján. Az első téma, amiről beszéltek, Bogumil Krisztián nevű kisfia volt - Gabi valakinek azt válaszolta, hogy most már sietnie kell haza, mert vár a gyerek - erre nyitott ablakot Mikka Makka Bogumilra, miszerint neki magának is volna csemetéje.

A két nick másnap személyesen is megismerkedett az Index soros Törzsasztalos találkozóján.

Az ünneplő sereg

Alejandro DeSilva Angi, banya, Bebe, beep, Belo + gyermek, Bip-bip, bodzavirág, caixa, Chipet, csite + nője, CooCooFoo2000, dália, djyangce, Exti és Sehonnai, Fishtax, Galadriel, GoldenEye, Gonoszka2, hirvike, Hacsek, hant, Havaria, Horasz, Hmmmmm, Kádár Mónika, kaviat, Kicsi_Lány, Kilroy, Lappantyú, mama, Molirobi, morticia addams, nobodybuilder, Olgy, Opi, OPi, OWO, Öki, paradox, pint, pipi, Pucros Mackó, Rettenet, ribizli, robicsek, SmartAss, Szulamit, Vaszics, vikoca, Vissai, zizi, Wágner úr, Wolverine

"A chatelés előtt már bemutatkoztunk egymásnak a Zöld Pardonban a tasztalos bulin, de csak az után beszélgettünk, hogy a neten is csevegtünk" - meséli (másod)percre pontosan mindenre visszaemlékezve Mikka Makka az esküvő utáni bulin.

"Azonnal ráhajtottam Bogumilra, nézz csak rá, és megérted, miért" - folytatja az újdonat új férj. (Különös ismertetőjelek: szmoking, szemcsillogtatással egybekötött feleségre irányuló rajongás és nézdmilyengyönyörűazenyém-feeling.)

"Persze Gabi rögtön leállított" - tárja szét a kezét Lázár Ervin Bárányfelhő-Bodorítója. "Kétszer a tasztalos csütörtöki bulin találkoztunk, utána már megbeszélt randikon. De három hónapig nem történt más, mint színtiszta barátkozás."

"A buli után hazakísért, veszi át a szót Bogumil - biciklivel vitt ki - Kelenvölgyre. Az alatt a három hónap alatt naponta legalább két levelet írtunk egymásnak és a chatelést sem hagytuk abba."

Hogy mikor lett a barátságból szerelem? Moziba vittük a gyerekeket, akkor villant be valami - folytatja Zsolt. Persze, hogy emlékszem, a Hugo, a vízilóra vittük el a csemetéket - Gabinak egy kisfia van, nekem egy kislányom, aki hétvégenként van nálam.

Novemberben, a születésnapján kértem meg a kezét - emlékszik vissza a netszerelmes Mikka Makka. Csak két hét múlva válaszolt: igent mondott és fölpattant a trolira. Februárban kértünk időpontot az anyakönyv-vezetőnél.

Miután a tasztalon ismerkedtek meg, az ünneplést is a nickekkel gondolták. ,,Én ezt mélységesen megértem, szerintem is baromi jó társaság vagyunk." - így Havaria, a virtuális nemvagyokénvőfélyversetsemtudokmondani.

Töprengvén azon, hogy a résztvevők száma felbecsülhetetlen, arra jutottak, hogy az eseményt a Törzsasztalos talihelyen, a ZP zenés-táncos tisztásán rendezik meg. S lőn. Zene, móka, kacagás, kergetőzés, boldogság.

Jókívánságok

Kedves Mikka Makka, nemkülönben Bogumil! ...ha majd ősz öreg netesek lesztek, remélem, az aranylakodalmatokat is itt ülitek meg, s akkor is ilyen szerető, jókedvű társaság vesz majd körbe Titeket, mint most. Még egyszer a legjobbakat kívánom Nektek. Üdv iudex

Há még jó, hogy elmegyünk! A jövőbeni esküvőikre is elmegyünk. Vagyis ... izé ... hagyjuk. Pint

hé. hé. énismegyek. Pucros Mackó

Sok boldogságot és mégtöbb gyerekricsajt kívánok nektek! Som-Som

:) Many sok boldog heppineszt nektek. Meg ilyenek oops

Boldogtalan lelkek!! Hallgassatok a tapasztaltra: Ne tegyétek!! Annyi szép van az életben, kár tönkretenni. Még élhettek! ;-) De ha mégis el akarjátok rontani ifjú életeteket, akkor sok boldogságot, bőséges gyerekáldást (csak a családi pótlék miatt), távollakó anyósokat kívánok! Zotyo

Ilyet is most hallok először, de már meg sem lepődök. Én is szeretnék gratulálni, így ismeretlenül. Persze, ha ismernénk egymást, akkor is gratulálnék, ezért kár volt odaírni. Mindegy. Legyetek bodogok! hetedhét

Otthonra feltétlenül két gépet vegyetek, nehogy ez legyen a házastársi marakodás fő forrása! :-))) Minden jót: Janus

Drága Bogumil és Mikkamakka! Nagyon sok boldogságot, és szerencsét kívánok elkövetkezendő sok évtizedes termékeny és példamutató, egymás iránti szeretetben felülmúlhatatlan HÁZASSÁGOTOKHOZ! Legyetek BOLDOGOK, legyen Tiétek az ÖRÖKKÉVALÓSÁG! Owo

Sok boldogságot kívávok!"-mondá irigykedve Túlélő.(Hát minden jó nőt lenyúlnak.......) Túlélő