Zelma, Rajmund
6 °C
11 °C

Tanár-diák szex Clintonban

2007.03.01. 15:37
Intim üzenetei buktatták le a 23 éves Allenna Williams Wardot, aki felsőtagozatos tanárként 14-15 éves fiúkkal folytatott viszonyt. A hatóságok attól tartanak, sorozatmegrontóval akadt dolguk.

Öt, 14-15 éves diákot rontotta meg a vádak szerint egy 23 éves, általános iskolai tanárnő a dél-karolinai Clintonban, jelentette az AP. A vád szerint a tanárnő többek között az iskolában is közösült diákjaival.

A clintoni közbiztonsági igazgató, John Thomas elmondása szerint az öt fiú közül néhányan a vádlott, Allenna Williams Ward tanítványai voltak, mások más iskolába jártak. Pontosabban nem válaszolt az AP kérdésére, mindenesetre attól tart, hogy több áldozata is lehetett a liliomtiprónak.

Wardot az ötrendbeli megrontás mellett hat rendbeli közszeméremsértéssel is gyanúsítják. A nyomozás eddigi adatai szerint a tanárnő decembertől mostanáig folytatta viszonyait a diákfiúkkal.

A hatóságok azután kezdtek nyomozni, hogy egy ismeretlen eljuttatta az iskolaszéknek a tanárnő illetlen üzeneteit. Wardot csütörtökön fizetett szabadságra küldték. Jelenleg előzetes letartóztatásban várja az óvadéki tárgyalást, jelentette az AP.