Árpád
-2 °C
4 °C

Drogcsempészettel gyanúsítják egy szegedi MSZP-s fiait

2004.07.28. 09:26
Tóth József szegedi szocialista önkormányzati képviselő két fiát, valamint társukat előzetes letartóztatásba helyezte a rendőrség jelentős mennyiségű kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt - értesült a Magyar Nemzet. V. Krisztiánt és T. Józsefet azzal gyanúsítja a Nemzeti Nyomozó Iroda, hogy február óta legkevesebb száz kiló marihuánát hozott be Amszterdamból az országba és terjesztette Szegeden.
Tóth József a Magyar Nemzet kérdésére nem nyilatkozott az ügyről, mint mondta, mindkét fia felnőtt, és nem szólt bele az életükbe.

A két fiú és társuk, B. Szabolcs múlt szerdán bukott le Sopronban, amikor a határőrök megállították autójukat és az ülés alatt, az alvázban 7-8 kilogramm drogot találtak. A járműben akkor csak a sofőr, B. Szabolcs ült, aki elmondta, hogy V. Krisztián taxival Budapestre ment; őt Tatabányánál fogták el a rendőrök. T. Józsefet Szegeden vették őrizetbe, majd napokkal később mindhármukat előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság - mondta el a napilapnak Oláh Miklós, a Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer-bűnözés elleni osztályának vezetője.

A vallomásokból kiderült, hogy a gyanúsítottak február óta mintegy 10-15 alkalommal hoztak be az országba nagy mennyiségű kábítószert, amit T. József fél kilogrammos csomagokban adott el állandó vásárlóinak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?