Márta, Flóra
20 °C
33 °C

Megharapta társát a salátáért küzdő nyugdíjas

2004.03.04. 08:14
Nem tetszett a Tavaszi Menedék Öregek Otthona lakóinak, hogy egy társuk a salátalevelekkel játszik. A meggyanúsított férfi egyik vádlóját arcul ütötte, egy másikat a jobb karján megharapott. A csata három sérültjét kórházban ápolják.
Három nyugdíjast is kórházba kellett szállítani egy floridai Öregek Otthonában kitört kajacsatában. Az áldozatokkal járó csata a Tavaszi Menedék öregek otthonában tört ki, a salátabárban. Az egyik nyugdíjas a többi vacsorázó vádjai szerint feldúlta a salátabárt.

Megharapta vádlóját

A gyanúsított ököllel támadt a vádaskodókra, egy nyolcvanhat éves bentlakót arcul csapott, egy hetvennyolc éves otthontársát a jobb karján megharapott. Komolyabb sérüléseket ugyanakkor nem okozott.

"A fiam nagyon válogatós, csak egy bizonyos salátát szeret" - nyilatkozta a polkonline.com hírszájtnak a támadó nyolcvanas éveiben járó édesanyja. A többi bentlakó szerint azonban csak játszadozott az étellel. "Valóban úgy tűnt, mintha csak szórakozna" - ismerte el a támadó édesanyja is.

Kizárták a válogatóst

A verekedés során az idős asszony is megsérült, amikor fia segítségére sietett - nyilatkozta a polkonline.com-nak a rendőrség szóvivője.

"Az elmúlt huszonöt évben ez az első alkalom, hogy ilyesmi történt" - nyilatkozta a hírszájtnak Jill Andrew, a nyugdíjasotthon szóvivője. A salátacsata véleménye szerint egy régóta húzódó konfliktus lezárása volt. A verekedést kezdeményező válogatós lakót kizárták az öregek otthonából.