Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Katolikus fiúiskola diákjával feküdt le egy tanárnő

2005.08.04. 11:19
Több diákjával is szexuális kapcsolatot létesített egy amerikai fiúgimnázium angoltanárnője. A nőt emiatt még júniusban elbocsátották, és augusztus elején rendőrségi eljárás is indult ellene. A tanárnő jelenleg szabadlábon védekezik, azonban este tíztől reggel hatig nem hagyhatja el otthonát.

Újabb amerikai tanárnő ellen indul eljárás, miután kiderült, hogy a 42 éves Sandra Geisel többször is közösült egyik 16 éves diákjával, írja a Smoking Gun.

A tanárnőt - aki egy befolyásos bankár felesége - még júniusban elbocsátották a Christian Brothers Academy (CBA) fiúgimnázium angoltanítói állásából. A New York-i pedagógust ezen a héten tartóztatták le a rendőrök nemi erőszak és gyermek veszélyeztetése gyanújával.

"Jó tanár"


Sandra Geisel

Az ügyben érintett tinédzser részletesen beszámolt a rendőröknek a történtekről, mint elmondta, a szexuális aktusok a tanárnő otthonában és az iskola futballpályájának sajtószobájában történtek. A fiú vallomásában "jó tanárként" írta le Sandra Geiselt, aki sokszor életvezetési tanácsokat is adott tanítványainak.

A fiú szerint a tanárnő korábban már más diákokkal is keveredett hasonló kalandokba, egyszer például egy kirándulásról visszatérőben a busz hátsó ülésén kézzel elégített ki két fiút. Mint mondta, saját magán kívül még két diákról tud, akikkel közösült is a tanárnő.

Nem alkalmazott erőszakot

A "koronatanú" első zaklatása egy házibuliban történt, amit a tanárnő a saját házában rendezett. A meglehetősen ittas nő először a garázsban támadta le "áldozatát", majd miután az elment a buliból, felhívta telefonon, és kérte hogy térjen vissza. Az aktus végül a dolgozószobában történt meg, és bár a nő nem alkalmazott erőszakot, a diák saját bevallása szerint nem élvezte az együttlétet.

Később többször is találkoztak, és volt hogy a fiú kezdeményezte az együttlétet, ekkor már mindkét fél megelégedésére. A sportpálya sajtószobájában is így találkoztak, a helyiség egyik asztalán elégítték ki egymást.

Szabadlábon védekezhet

A rendőrök kihallgatták a srác egyik társát is, aki fültanúja volt a sajtószobában folyó dolgoknak. Vallomásában megerősítette, hogy valószínűleg szexuális aktus helyszíne volt a szoba, mivel erre egyértelműen utaló hangok hallatszottak ki onnan. Ezt támasztotta alá a szobából mosolyogva távozó diák dicsekvő mondata is: "épp most dugtam meg a tanárnőt".

A tanárnő jelenleg szabadlábon védekezik húszezer dolláros óvadék ellenében, azonban este tíztől reggel hatig nem hagyhatja el otthonát, és a bíróság utasította, hogy tartsa magát távol 16 éves szexpartnerétől.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?