Klaudia
0 °C
12 °C

Orális szex a diákokkal szeretkező tanárnő számláján

2005.08.05. 14:32
Tovább bővült a katolikus iskola kirúgott angoltanárnőjének "bűnlajstroma", a két rendbeli nemi erőszakhoz további nemi erőszak és egy rendbeli szodómia is társult. A tanárnőt korábban azért rugták ki a New York állambeli katolikus iskolából, mert egy autóban szeretkezett az egyik diákjával.

Újabb szexuális bűncselekmények elkövetésével gyanúsították meg a rendőrök Sandra Geiselt, egy amerikai fiúgimnázium júniusban elbocsátott angoltanárnőjét, olvasható WNYT televízió internetes oldalán (a tévécsatorna híradása itt [1463 kB, Windows media videofile] a botrányról). A négygyermekes, 42 éves bankárfeleség ellen augusztus elején indult rendőrségi eljárás nemi erőszak és gyermek veszélyeztetése gyanújával.

Az albany-i Christian Brothers Academy pedagógusa az eddigi két rendbeli nemi erőszak mellett még egy rendbeli nemi erőszak és fajtalanság - azaz orális szex - miatt is bíróság elé állhat. A két újabb gyanúsítás alapja ugyanannak a tinédzsernek a vallomása, aki "épp most dugtam meg a tanárnőt" mondattal számolt be társának a tanárnővel folytatott egyik aktusról.

Kihallgatják az összes diákot


Sandra Geisel

A tanárnőt hétfőn gyanúsította meg a rendőrség az első két nemi erőszakkal. Az egyre nagyobb port felverő ügy akkor robbant ki, miután fény derült arra, hogy Sandra Geisel többször is közösült egyik 16 éves diákjával, egy alkalommal otthonában, máskor meg az iskola sportpályáján, a sajtószobában.

Jelenleg még kérdéses, összesen hány, és milyen korú tanulóval bonyolódott szexuális kapcsolatba a tanárnő, annyi bizonyos hogy nem csak az első hírekben szereplő 16 éves gimnazista mondhatja magát a nő fiatalkorú szeretőjének. David Soares, az albany megyei főügyész szerint legkevesebb négy diák lehet még érintettje az ügynek, ezért azt tervezik, hogy kihallgatják az iskola összes szóba jöhető tanulóját. A tanárnő az újabb gyanúsítások ellenére továbbra is szabadlábon védekezhet a korábban letett húszezer dolláros óvadéknak köszönhetően.

Autóban szeretkezett

Mint mostanra kiderült, a tanárnőt azért rugták ki a New York állambeli katolikus iskolából, mert egy autóban szeretkezett az egyik 17 éves diákjával. Akkor azért nem indult ellene eljárás, mert az állami törvények szerint "áldozata" már nagykorúnak számított.


Szabadlábon védekezik

A 17 éves fiú esete mindenesetre felbátorította a 16 éves tinédzsert, aki előállt a saját történetével, és ezzel kirobbantotta az utóbbi idők legnagyobb iskolai szexbotrányát.

Áldozat, vagy megrontó?

A tanárnő ügyvédje szerint ebben az ügyben pont védence az áldozat, álláspontja szerint a támadások kereszttüzébe került Geiselt kihasználták, derül ki a foxnews.com cikkéből. Donald Kinsella hangsúlyozta, elképzelhető, hogy az alkoholgondokkal küzdő nő állapotát többször is kihasználták diákjai, és joggal vetődik fel a 16 éves gimnazista büntetőjogi felelőssége.

Az ügyvéd tudomása szerint az iskola korábban azt tervezte, hogy kicsapja a 16 éves diákot, azonban a gyerek apja szexbotrány kirobbantásával fenyegette meg az iskolát, ha gyermeke nem tanulhat tovább. Ezt állítólag az iskola egyik illetékese írta meg levélben. A fiú apja "totális propagandának" nevezte ezeket az állításokat, mindenestre tény, hogy a fiú már nem tanul az iskolában, a botrány pedig kirobbant.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!