Előkerült a balástyai gyilkos harmadik áldozata

2002.04.16. 11:43
A rendőrség megtalálta a balástyai sorozatgyilkos harmadik áldozatát is, akit több éve gyilkolt meg. A gyanúsított helybéli férfi már korábban beismerte, hogy ő követte el a gyilkosságokat: egy tanyára csalta a nőket, ahol végzett velük. A rendőrség feltételezi, hogy a férfi nem egyedül követte el a gyilkosságokat, de a tettes eddig nem fedte fel társa kilétét.
A gyilkos útmutatása alapján a Csongrád megyei rendőrök újabb női holttestre bukkantak Balástyán - tudta meg a HavariaPress. A 19 éves Sz. Hajnalka és egy 18 éves lány holttestének megtalálása után ezzel már háromra emelkedett a balástyai sorozatgyilkosként elhíresült férfi fellelt áldozatainak száma.

A most megtalált áldozat valószínűleg egy több éve eltűnt nő; maradványai ugyanarról a tanyáról kerültek elő, ahonnan korábban a két másik holttest is.

Nem adja fel társát

Mint arról már beszámoltunk, a 34 éves gyanúsítottat eredetileg a 19 éves Sz. Hajnalka meggyilkolásának vádjával vették őrizetbe; a vizsgálat során derült ki, hogy több nőt is megölt. Korábban a rendőrség úgy vélte, köze lehetett egy prostituált megöléséhez is, de a legújabb információk szerint ez a gyilkosság nem az ő számlájára írható.

Nem zárható viszont ki, hogy a férfi a gyilkosságokat nem egyedül követte el, noha feltételezett társa kilétét még nem sikerült felfedni. A most előkerült holttestet orvosszakértők vizsgálják.

  • Hírek
  • Hírek