Szilárda
-4 °C
2 °C

Nem először raboltak

2002.05.09. 15:46
Két fiatalembert hoz összefüggésbe a rendőrség azzal, hogy vérfürdőt rendeztek egy móri bankfiókban. Mindkettőjüket már jó ideje körözik.
Tízmillió forintos jutalmat ajánlott fel az országos rendőr-főkapitány annak aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint hat halálos áldozatot követelő brutális bűncselekmény jelenleg ismeretlen elkövetőinek kilétére és tartózkodási helyére vonatkozó konkrét adatokat szolgáltat. A nyomravezetőnek olyan információval kell szolgálnia, amelyből az elkövetők személyi adatai és tartózkodási helyük megállapítható. A rendőrség a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja. A nyomravezető személyét a rendőrség bizalmasan kezeli.

Jelenleg a móri bankfiókban rendezett vérfürdővel a rendőrség két fiatalembert gyanúsít. Egyikük Horváth Szilárd 28 éves nagykanizsai lakos, akit egyébként köröznek, mert nem vonult be a börtönbe, miután garázdaság miatt elítélték. A másik feltételezett elkövető Farkas Róbert 24 éves budapesti lakos, akit emberölés kísérletének alapos gyanúja miatt köröznek.

Együtt már többször raboltak és veszélyesek

Horváth Szilárd és Farkas Róbert a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az ország területén több alkalommal hajtott végre fegyveres rablást pénzintézetek sérelmére.

A rendőrség kéri, hogy aki a Móron elkövetett bűncselekmény elkövetőivel kapcsolatban érdemi információkkal rendelkezik, vagy tudja, hol tartózkodik Horváth Szilárd vagy Farkas Róbert, tegyen bejelentést a 107 központi segélyhívó telefonszámon. A rendőrség felhívja az állampolgárok figyelmét arra, hogy a jelenleg ismeretlen személyazonosságú elkövetők és a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható két férfi a rendelkezésre álló adatok szerint lőfegyverekkel rendelkezik, ezért kellő körültekintéssel járjanak el, értesítsék tartózkodási helyükről a rendőrséget.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!