Ödön
2 °C
11 °C

Már csak a balástyai rém ellen nyomoznak a szegedi túszügyben

2004.09.02. 10:11
A Csongrád Megyei rendőr-főkapitányság a Szegedi Fegyház és Börtön feljelentése alapján indított büntetőeljárást augusztusban terrorcselekmény előkészülete miatt. A megyei napilap információi szerint a "balástyai rém" két társával túszul akarta ejteni a Szegedi Börtön és Fegyház parancsnokát, akinek elengedéséért szabad elvonulást követeltek volna.

A Magyar Nemzet úgy értesült, hogy már csak Sz. Zoltán, a sorozatgyilkossággal vádolt balástyai férfi ellen folyik a rendőrségi eljárás, Cs. Attila és K. Gábor ellen megszüntették az eljárást, illetve Nógrádi Ádámot sem gyanúsítják már a túszejtési tervvel. Sz. Zoltán fellebbezést nyújtott be amiatt, hogy ellene még mindig tart az eljárás, ügyvédje szerint a túszejtési akcióról bejelentést tevő rabtárs állításai légből kapottak, így alaptalanul gyanúsítják védencét terrorcselekmény előkészületeivel.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?