Családtagjai ölték meg a kútban talált férfit

2010.10.25. 14:00
A meggyilkolt rétsági férfi élettársa és a nő fia beismerték a gyilkosság elkövetését.

Élettársa és annak fia ölte meg Rétságon azt a férfit, akinek a holttestét egy kútban találták meg a rendőrök múlt szerdán, mondta a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának megbízott vezetője, Bárnai Balázs hétfői sajtótájékoztatóján Salgótarjánban.

Bárnai közölte: a férfi múlt csütörtökön elfogott 45 éves élettársa és annak 19 éves fia beismerte a bűncselekmény elkövetését, a bíróság mindkettőjüket előzetes letartóztatásba helyezte.

Az 50 éves ózdi férfit korábban eltűnés miatt körözték, hozzátartozói jelentették be, hogy hónapok óta ismeretlen helyen tartózkodik és nem ad életjelet magáról.

A férfi utolsó ismert tartózkodási helye egy rétsági családi ház volt. Az ott megkezdett adatgyűjtés során kiderült, hogy a környékbeliek 2009 decemberében látták utoljára őt, a nevelt fia és az élettársa többféle verziót adott elő nekik a férfi eltűnéséről.

Múlt szerdán a balassagyarmati tűzoltók segítségével tárták fel a ház udvarán lévő kerekes kutat, amelynek aljáról kiemelték a férfi erősen oszlásnak indult holttestét, és a házban több személyes holmiját és az iratait is megtalálták.

A büntetett előéletű nő és fia időközben elköltözött Rétságról, őket a Cserhát Bevetési Alosztály segítségével fogták el a nyomozók a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Nekézseny községben.

Bárnai Balázs közölte: a halál pontos okát és körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják. Eddig mindössze annyit tudnak, hogy a családban különböző konfliktusok voltak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport