Két férfit letartóztattak a darabolós gyilkosság ügyében

2011.01.20. 14:48

Két öcsödi férfit előzetes letartóztatásba helyeztek a tavaly ősszel eltűnt kunszentmártoni fiú ügyében indított nyomozás során, közölte a rendőrség.

Egy 17 éves kunszentmártoni fiatal eltűnését még 2010 októberében jelentették be a helyi rendőrkapitányságon, és ott közigazgatási eljárás keretében kezdték meg az ügy vizsgálatát.

Felvetődött a gyanú, hogy a fiatalember bűncselekmény áldozata lett. Ezért a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés miatt indított nyomozást. A nyomozati cselekmények és az elsődleges szakértői vélemények tovább erősítették a gyanút.

A hvg.hu szerdán azt írta, hogy a fiút állítólag elcsalták és feldarabolták, de hogy tettüknek mi volt az oka, egyelőre nem tudni.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!