Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Kecskefejet akasztottak a Fidesz-irodára

2012.01.08. 15:50

Kecskefejet akasztottak ismeretlenek vasárnapra virradóra a soproni Fidesz-iroda ajtajára, tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t. Kálmán Gabriella annyit közölt: a rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.

A Fidesz soproni szervezete elítéli ezt a „barbár, primitív, vélhetően politikai indíttatású cselekedetet" - közölte az MTI-vel Abdai Géza, a párt városi elnöke. Közleményében sajnálatosnak nevezte, hogy a közéleti események egyeseket „ilyen embertelen tettekre" ösztönöznek, hozzátéve, hogy jogi lépéseket tesznek az ügyben.

kecske
Fotó: nyugatmagyar.hu

A kormánypárt soproni honlapja szerint a helyi iroda az Európai Parlament regionális jellegű tevékenységének is központja és Sopron történelmi belvárosában a Szent György utca 6. szám alatti található.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!