Ivó, Milán
EUR 383,37 Ft
USD 366,08 Ft
6 °C
26 °C

Tasnádi Péter állatkerti nevelőszülő lett

2002.02.25. 17:16
Tasnádi Péter, a közel 3 éve ítélet nélkül előzetes letartóztatásban lévő üzletember örökbe fogadta a Fővárosi Állatkert szibériai tigrisét - értesült a HavariaPress. Az üzletember választása azért esett a nagymacskára, mert sok hasonlóságot fedezett föl kettőjük között: a tigris éveket átszámítva emberi életkorra közel egyidősek, és mindketten szabadságuktól megfosztva rács mögött élnek. Ráadásul - ahogy Tasnádi ügyvédje útján fogalmazott - ő maga a kínai horoszkóp szerint a tigris évében született, így tulajdonképpen tigris tigrist fogadott örökbe.

Tasnádi reméli, hogy a nevelőszülők számára szervezett következő állatkerti szülői értekezleten már személyesen is részt tud venni, hogy végre személyesen is megismerhesse a tigrist, akiről egyelőre csupán egy képet tarthat a cellájában.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!