Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tasnádi Péter állatkerti nevelőszülő lett

2002.02.25. 17:16
Tasnádi Péter, a közel 3 éve ítélet nélkül előzetes letartóztatásban lévő üzletember örökbe fogadta a Fővárosi Állatkert szibériai tigrisét - értesült a HavariaPress. Az üzletember választása azért esett a nagymacskára, mert sok hasonlóságot fedezett föl kettőjük között: a tigris éveket átszámítva emberi életkorra közel egyidősek, és mindketten szabadságuktól megfosztva rács mögött élnek. Ráadásul - ahogy Tasnádi ügyvédje útján fogalmazott - ő maga a kínai horoszkóp szerint a tigris évében született, így tulajdonképpen tigris tigrist fogadott örökbe.

Tasnádi reméli, hogy a nevelőszülők számára szervezett következő állatkerti szülői értekezleten már személyesen is részt tud venni, hogy végre személyesen is megismerhesse a tigrist, akiről egyelőre csupán egy képet tarthat a cellájában.