Szép magyar siker

Zámbó Jimmy az Ugly People dot com-on

2000.07.14. 15:40
Ismert arc jelent meg a csúnya embereket felvonultató honlapon, az Ugly People dot com-on. Nem másról van szó, mint a mindenki által tisztelt királyról, Zámbó Jimmyről, aki már kis hazánkban is felhívta magára a figyelmet egyedülálló küllemével.
Zámbó Jimmy az ugly people.com oldalán
Női szekció
Nincs országimázs központ, amely. Nincs állami pénzen haverilag nyomtatott színes, hülye brossúra, nincs gazdasági siker, lapos infláció, GDP-növekedés, Nobel-díj, olimpiai arany, Kokó-győzelem, Horváth Ferenc-kapufa, olajszőkítés, szervezetbűnüldözési avagy pornófilmsiker, nemzeti színház, Nemzeti dal, amely ennyire kézzel fogható módon váltaná kifele a büszke dagadás tényállását honfiúi kebelünk vonatkozásában, hívná elő azt az érzést, amely nagy költőink múzsájaként csókolta életre nemzeti irodalmunk legjavát, amelytől fűtve bátran adta át életét a magyarok istenének milliónyi vitéz (végvári vagy másfajta), igen, a nemzeti büszkeség nagyszerű érzéséről volna itt szó, annak is egy oly ritkán megélt formájáról, az összenemzetinek átérzett sikerről.

Megint elértünk valamit, mi magyarok. Mégpedig a legmagyarabb magyar, a huszadik század végi kultúrtörténet központi figurája, a király, Zámbó ,,Jimmy" Imre került élre valamiben. A beszédes domainű uglypeople.com site női szekciójának élén ott láthatjuk Jimmynk képét, igaz, csak mellalakos (az egész sokkal jobb!), de hát így is. Igaz, a női szekcióban (nemzavar), de ne legyünk szexisták!

A magyar, mint tudjuk, a legtehetségesebb nép.