Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Kapcsolat koncert: útlezárások a városban

2007.06.30. 11:15
Szombat este hatkor kezdődik az Ötvenhatosok terén a Kapcsolat koncert, amin Rúzsa Magdi és Bryan Adams lép fel. Félmillió emberre számítanak a szervezők.

A koncert helyszínét csak gyalog vagy tömegközlekedéssel lehet megközelíteni. A kisföldalatti délután fél hattól nem áll meg a Hősök terén.

Tilos megállni autóval: július 4-én 6 óráig az Ötvenhatosok terén (Felvonulási tér), a Benczúr utca és a Városligeti fasor között. Június 30-án 24 óráig az Andrássy út mindkét oldali szervizútján a Hősök tere és a Rippl-Rónai utca között, a Dózsa György út mindkét oldalán az Ajtósi Dürer sor és a Hősök tere között, a Műcsarnok mögötti szervizúton, az Olof Palme sétány mindkét oldalán a Műcsarnok mögötti szervizút és a Hősök tere között, a Műjégpálya előtti parkolóban is, a Felvonulási téren az Ajtósi Dürer sor és a Városligeti fasor, valamint a Hősök tere és a Benczúr utca között.

Lezárhatják 30-án 14 órától éjfélig a Hősök terét, az Olof Palme sétányt a Zichy Mihály út és a Hősök tere között, a Kós Károly sétányt a Hermina út és a Hősök tere között, az Állatkerti körutat az Állatkerti út és a Hősök tere között, Dózsa György utat az Ajtósi Dűrer sor és a Podmaniczky utca között, az Andrássy út mindkét oldali szervízútját a Rippl-Rónai utca és a Hősök tere között.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és üzemeltetőket, hogy a rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében a jelzett útvonalakat kerüljék el, valamint a megállási tilalommal jelzett területeken ne várakozzanak.