Vince, Artúr
-6 °C
2 °C

Karddal támadt egy nő a rendőrre

2004.11.25. 08:14
Egy karddal támadt a rendőrre az a nő, aki bosszúból szét akarta verni adósa teherautóját Kiskunhalason. A kocsi tulajdonosának több millió forintot adott kölcsön házépítésre, de a ház nem készült el. A rendőr csak figyelmeztető lövésekkel tudta megállítani a dühös asszonyt.
Figyelmeztetõ lövésekkel tudta csak megállítani a rendõr azt a nõt, aki egy karddal akart szétverni egy teherautót Kiskunhalason. Az eset szerdán délután történt a Bács-Kiskun megyei településen, egy ház udvarán.

A körzeti megbízott telefonos bejelentés alapján ment a helyszínre, ahol azt látta, hogy egy nõ egy karddal szétverte a kerítést, majd az udvaron álló Mercedes teherautót kezdi ütni.

A rendõri felszólítás nem akadályozta meg az asszonyt, sõt felemelt kezében a szablyával indult a körzeti megbízott felé. A rendõr kénytelen volt két figyelmeztetõ lövést is leadni, mire a nõ letette a fegyverét. A harmincnyolc éves asszonyt õrizetbe vették.

Késõbb kiderült, hogy a nõ a kocsi tulajdonosának több millió forintot adott kölcsön házépítésre, de a ház nem készült el. Ezen feldühödve támadt a teherautóra a garázdálkodó.