Zelma, Rajmund
7 °C
11 °C

Két nő vár gyermeket Kocsis Zoltántól?

2003.06.13. 10:10
Kocsis Zoltán és felesége szeptemberre várják gyermeküket. A Blikk megszólaltatja Soltész Enikő zongoraművésznőt, aki azt állítja: az egyik áprilisi együttlétükből neki is gyermeke lesz a zongoraművésztől. Kocsis tagad.
Kocsis Zoltán világhírű zongoraművész felesége szeptemberre várja gyermeküket. A Blikknek ugyanakkor Soltész Enikő zongoraművésznő is azt állítja, hogy gyermeke lesz Kocsistól.

Soltész és Kocsis tizenhat éve ismerik egymást. A művésznő elmondása szerint kezdetben szerelem volt közöttük, majd szakítottak. Tavaly decemberben találkoztak újra, amikor Kocsisnak állítólag megingott a házassága. A gyermek az egyik áprilisi együttlétükből fogant - legalábbis a harmincöt éves Soltész Enikő állítása szerint, aki azt is elmondta: a válókeresetet is beadta, mert Kocsis Zoltán házasságot ígért neki.

Kocsis a Blikk riporterének tagadta a művésznő állítását, a történetről annyit mondott, hogy "abból egy szó sem igaz". Hétfőn indul koncertezni Japánba, a munka ilyen körülmények között nagyon nehéznek ígérkezik. "Én a családomat szeretem. Remélem, bíznak bennem" - nyilatkozta Kocsis a Blikknek.