Szörnyethalt egy férfi a Börzsönyben

2003.03.24. 16:41
Lezuhant egy szikláról és szörnyethalt az a fiatal férfi, akinek az eltűnését a hétvégén a felesége jelentette be Budapesten. A férfi szombaton kora hajnalban távozott a lakásáról, miután a feleségével közölte, hogy vadnyomokat megy megfigyelni.
Még aznap reggel sms-üzenetet küldött feleségének, hogy délután háromnegyed ötkor várja őt a Déli Pályaudvaron. A találkozóra azonban nem érkezett meg, telefonján pedig nem volt elérhető. A fiatalasszony ráadásul nem is tudta, hogy pontosan hová mehetett a férje, ezért vasárnap reggel bejelentette a kerületi kapitányságon a férfi eltűnését.

Vasárnap estére kiderült, hogy a férfi autója az egyik börzsönyi panzió előtt parkol, ezért a kutatást ezen a környéken folytatták. A rossz terep- és látási viszonyok miatt éjszakára a kutatást fel kellett függeszteni, ám hétfőn kora reggel a Pest megyei Kemence közelében, egy sziklafal aljában rátaláltak a fiatalember holttestére.

A vizsgálat adatai szerint a férfi lezuhant a helyenként 30 méter magas, egyenes sziklafalról, és a helyszínen belehalt sérüléseibe. Bűncselekményre utaló jelek nem kerültek elő, az esetet ezért a Váci Rendőrkapitányság államigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

  • Tippek
  • Bankszámla