Melinda, Vivien
-4 °C
3 °C

Rendkívüli zsúfoltság az M7-en

2003.06.10. 09:56
A szokottnál nagyobb zsúfoltság miatt akadozott a forgalom a főváros felé kedd reggel. Az M7-en percenként 55-60 autó haladt a fővárosba. napközben az M1-en és a 3-as főúton számítanak dugóra a szakértők.
Rendkívül zsúfolt volt az M7-es a reggeli órákban, percenként 55-60 kocsi haladt a főváros irányába, tájékoztatott az Útinform ügyeletese. Napközben az M1-es autópályán is torlódás várható.

A Budapest felé vezető oldalon a 37-es és 41-es kilométerszelvény között Bicske térségében aszfaltoznak és hídfelújítás folyik. A Budapest felé haladókat az ellenkező oldalra terelik, ahol csak két-két szűkített sávon közlekedhetnek.

A főváros felé tartók a bicskei csomópontot nem használhatják, Tatabánya-Óvárosnál kell lehajtaniuk, majd Herceghalomnál hajthatnak fel az M1-es autópályára. Megkezdődött a 3-as főút Heves megyei szakaszának felújítása a visontai elágazás és a detki körforgalom között. Itt mindössze egy sáv áll rendelkezésére, ezért jelzőőrök irányítják a forgalmat. Ezen a szakaszon is zsúfoltság, torlódás várható.