Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A tükörből láttam az autót, égett, mint a Reichhstag

2006.09.08. 09:43

A kórházban viccelődik, a KRESZ-t okolja, Demszkyt hibáztatja az aggastyán ámokfutó, aki a forgalommal szemben hajtva több súlyos balesetet is okozott. A Blikk megszólalta az idős férfit, aki szerint "a tábla volt a hibás", mert nem jelezte, hogy merre kell mennie.

"A tükörből láttam az autót, égett, mint a Reichhstag" - emlékezett vissza a cikkben János bácsinak nevezett férfi.

Azt mondta, ha kell, bevonul a börtönbe is, de akkor menjen vele Demszky Gábor, mert úgy tudja, ő felel a közúti táblákért.

A Blikk azt írja, hogy a férfi lelkesen mesélte történetét a kórházban a köré gyűlt betegeknek és ápolóknak. Mikor befejezte, akkor átcsoszogott a szomszédos kórterembe, hogy ott is elmesélje történetét.

Csütörtökön az M7-es autópályán egy 82 éves férfi forgalommal szemben vezette autóját. Több balesetet okozott, egy autó teljesen kiégett, többeket súlyos sérülésekkel kórházban ápolnak. Az idős sofőr csak könnyebben sérült meg.