Jolán
2 °C
4 °C

Apja foglya volt 13 évig egy lány

2006.09.25. 07:11
Tizenhárom év szobafogságból szabadult ki egy ferencvárosi fiatal nő. Brutális apja tartotta fogva, rendszeresen verte és szexuálisan zaklatta. A most 27 éves nőt 14 évesen zárta a lakásba a férfi.

Egy börtönőr apa 13 éven át tartotta fogva lányát IX. kerületi lakásukban - írja a Blikk. A nőt 14 éves kora óta nem engedte ki a lakásból az apja. Végül szociális munkások szabadították ki.

A 27 éves fiatal nő nagyon rossz pszichés-mentális állapotban van, a szociális munkás szerint töredékesen beszél, mindenkitől fél, nagyon sápadt. A lap úgy tudja, hogy a fogvatartó apa verte és szexuálisan zaklatta a lányát. A férfi gyakran verte súlyos beteg feleségét is.

Gedeon Andor a Ferencvárosi Családsegítő Szolgálat vezetője a Blikknek azt mondta, hogy a lány érdekében nem adnak ki több információt.

A kerületi gyámhivatal és a rendőrség nem tud az esetről. A szomszédok sem sejtettek semmit. Nyomozni már nincs ki ellen, ugyanis az apa meghalt, mielőtt a szociális munkások megtalálták a lányt. Az anya felelőssége is felmerülhet, de ő is elhunyt már.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?