Sámuel, Hajna
21 °C
32 °C

Apja foglya volt 13 évig egy lány

2006.09.25. 07:11
Tizenhárom év szobafogságból szabadult ki egy ferencvárosi fiatal nő. Brutális apja tartotta fogva, rendszeresen verte és szexuálisan zaklatta. A most 27 éves nőt 14 évesen zárta a lakásba a férfi.

Egy börtönőr apa 13 éven át tartotta fogva lányát IX. kerületi lakásukban - írja a Blikk. A nőt 14 éves kora óta nem engedte ki a lakásból az apja. Végül szociális munkások szabadították ki.

A 27 éves fiatal nő nagyon rossz pszichés-mentális állapotban van, a szociális munkás szerint töredékesen beszél, mindenkitől fél, nagyon sápadt. A lap úgy tudja, hogy a fogvatartó apa verte és szexuálisan zaklatta a lányát. A férfi gyakran verte súlyos beteg feleségét is.

Gedeon Andor a Ferencvárosi Családsegítő Szolgálat vezetője a Blikknek azt mondta, hogy a lány érdekében nem adnak ki több információt.

A kerületi gyámhivatal és a rendőrség nem tud az esetről. A szomszédok sem sejtettek semmit. Nyomozni már nincs ki ellen, ugyanis az apa meghalt, mielőtt a szociális munkások megtalálták a lányt. Az anya felelőssége is felmerülhet, de ő is elhunyt már.