Alfréd
-2 °C
2 °C

Pornóképek a Miniszterelnöki Hivatal honlapján

2001.11.01. 18:21
Feltörték a Kancellária honlapját. "Európai tini ribancok" tolakodtak be az Elektronikus kereskedelem, elektronikus kormányzat, polgárbarát közigazgatás fejezetű oldalra. A pornóoldalt a hackerek az Európa Parlament és Tanács elektronikus kommunikációval kapcsolatos irányelvei helyett linkelték be.
Igencsak meglepődhetnek azok, akik a Kancellária honlapján, Elektronikus kereskedelem, elektronikus kormányzat, polgárbarát közigazgatás elnevezésű fejezetet olvasgatják. A szöveg negyedik pontjában arról tájékoztatnak, hogy az Európa Parlament és Tanács irányelvet bocsáthat ki a digitális aláírásokra vonatkozóan.

Az irányelvek egy linkre mutatnak, azonban a hivatalos szöveg helyett egy szétterpesztett lábú fiatal lány mosolyog az olvasóra. A hölgy éppen egy vibrátorral játszadozik. A hackerek az "Európai tini ribancok" honlapját részesítették előnyben. Zaftos képek és filmek láthatók a többi oldalon.

Legutoljára október elsején okoztak a kormányzatnak nagy fejtörést a hackerek. Akkor ugyanis a Nemzetbiztonsági Hivatal honlapján "Pistikéék" helyeztek el Amerika és kormányellenes szöveget. A hivatal ismeretlen tettes ellen feljelentést tett.