Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Minimum tíz nőt ölt meg egy sátánista gyilkos

2008.10.30. 15:14
Mintegy 400 nővel végeztek rejtélyes körülmények között a mexikói Ciudad Juárezben az utbbi 15 évben. Legalább tíz áldozatot immár bizonyíthatóan egy harmincéves férfi küldött a másvilágra, kábítószer hatása alatt, sátánista rituálé keretében.

Hogy áldozatot mutassanak be a Sátánnak két társával 1993 és 2006 között legalább 10 nőt mészárolt le José Granados. A mexikói férfi pere a mexikói-amerikai határon lévő Ciudad Juárez városában zajlik, Granadost csak a tárgyalások idejére adták ki az amerikai hatóságok. (Jelenleg ugyanis az Egyesült Államokban tölti három éves börtönbüntetését a bevándorlási törvény megsértése miatt.)

A harmincéves férfi nyolc áldozatának holttestét 2001-ben fedezték fel a város közelében. Granados bevallotta azt is, hogy az egyik nőt házának hátsó udvarán ásta el, áldozataival kábítószer hatása alatt sátánista rituálé keretében végzett. Ugyanakkor egyik társát, a korábban már 36 évi börtönre ítélt Edgar Alvarezt vádolta a kiszemelt nők elrablásának és megölésének kitervelésével.

A mexikói hatóságok szerint Ciudad Juárezben 380 nőt öltek meg az elmúlt 15 évben rejtélyes körülmények között. Az Amnesty International emberi jogi szervezet az áldozatok számát több mint 400-ra teszi.