Erzsébet
1 °C
4 °C

Szökni próbált Nógrádi Ádám

2002.03.14. 12:01
Ezúttal szökni próbált az édesapja megölésével gyanúsított Nógrádi Ádám - értesült az Index. Az olajtanúként elhíresült Nógrádi Zsolt öccsét ma délelőtt, tíz előtt néhány perccel szállították a rendőrségi fogdából a kecskeméti börtönbe. Szabadsága nem tartott tovább két percnél.
Az ifjabb Nógrádi átszállítására azért került sor, mert gyilkossági ügyének nyomozása már olyan szakaszba ért, ami nem indokolja, hogy állandóan "kéznél legyen" a nyomozók számára. Az elmúlt hónapokban egyébként Nógrádi több alkalommal kísérelt meg öngyilkosságot, gyújtotta fel a zárkáját.

Hortobágyi István a Bács - Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint miután a ramobil megállt, Nógrádi Ádám a kezén lévő vezetőszíjat - feltehetően elvágta - és bilinccsel a kezén futásnak eredt.

Szabadsága azonban nem bizonyult hosszú életűnek. Az őrök, a rendőrök és néhány szemfüles járókelő néhány percen belül útját állták. A történtek miatt pedig a gyilkosság és a zárkagyújtogatások miatt indult rongálások mellett, az ifjabb Nógrádit hamarosan fogolyszökéssel is meggyanúsítják.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?