Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Pandapornó Kínában

2002.06.27. 15:20
Szexuális oktató filmek megtekintésére kötelezték a kínai óriás pandákat, hogy ezzel gátolják meg a veszélyeztetett faj kihalását.
A szecsuáni óriás panda tenyésztő és kutató központ munkatársai panda-szexfilmeket vetítenek a pandáknak. A központ munkatársai szerint a természetes környezetben és fogságban párosodó pandákról felvett jelenetek az aktívabb nemi életre fogják bátorítani a fehér-fekete jószágokat.

A központ vezetője, Zsang He Ming szerint a filmek nem csak a pandák szexuális, hanem udvarlási szokásain is változtatni fognak. Ezért az összes ivarérett hímnek kötelezővé tették a pandapornófilmek megtekintését. A központ másik szakértője hozzátette, hogy semmi esetre sem adnak gyógyszereket, például Viagrát az állatoknak, mert szerintük a filmek vetítése hatékonyabb módszer.

Szexfilm-terápia

Szakértők szerint az óriás pandák számának drasztikus csökkenése mögött az állatok alacsony termékenységi mutatója áll, ami fogságban tovább csökken. Statisztikák szerint fogságban csak minden tizedik óriás panda hajlandó párosodni, és a nőstényeknek mindössze egyharmada esik teherbe, és hoz utódot a világra. Eddig már több más szervezet is kísérletezett a pandáknál a szexfilm-terápia bevetésével, és ez egy esetben már bevált - jelentette az Ananova.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!